1. Welcome to our site! Electro Tech is an online community (with over 170,000 members) who enjoy talking about and building electronic circuits, projects and gadgets. To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.
    Dismiss Notice

Upgrade Tonight

Discussion in 'Site Issues & Feedback' started by ElectroMaster, Jan 4, 2012.

  1. tcmtech

    tcmtech Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Messages:
    6,705
    Likes:
    432
    Location:
    Sawyer, North Dakota, USA
    I am using windows internet explorer whatever number they are up to now, 7 or 8 I think.
    So as I was saying before the spell check garbled everything. I am not trying to speak like Daffy Duck on purpose. The spell check does it every time I use it.

    Advanced editor is MIA and so are the basics of the quick reply screen as well.
    Faces dont work either.
     
  2. DerStrom8

    DerStrom8 Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    5,515
    Likes:
    507
    Location:
    Vermont (GMT-5:00)
    I think they're up to IE9 (that's what I have on my laptop, but I'm using Chrome right now). I also didn't even know there WAS a spell-checker! :D

    Oh, and the faces work for me.
     
    Last edited: Jan 5, 2012
  3. 4pyros

    4pyros Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    4,368
    Likes:
    282
    Location:
    Pennsylvania, USA
    Quick Reply missing past in Optshoins like quote and web page.
     
    Last edited: Jan 5, 2012
  4. dave

    Dave New Member

    Joined:
    Jan 12, 1997
    Messages:
    -
    Likes:
    0


     
  5. atferrari

    atferrari Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    2,816
    Likes:
    121
    Location:
    Buenos Aires - Argentina

    Couldn't post an image

    Attached images to a post.

    The option to manage the uploading did not open.
     
  6. alec_t

    alec_t Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Messages:
    9,326
    Likes:
    1,231
    Location:
    Cardiff, Wales
  7. alec_t

    alec_t Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Messages:
    9,326
    Likes:
    1,231
    Location:
    Cardiff, Wales
    Posts are not displayed in correct time order when there are multiple copies (see posts above).
     
  8. atferrari

    atferrari Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    2,816
    Likes:
    121
    Location:
    Buenos Aires - Argentina
    A post of mine from yesterday is not in the forum anymore.

    Reply with quote is stuck, "thinking".
     
  9. MrAl

    MrAl Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    11,049
    Likes:
    961
    Location:
    NJ
    Hi,

    I am guessing auto save is saving the text typed so far in case something goes wrong the user can get the text back. How to get it back through i dont know yet :)
     
  10. Pommie

    Pommie Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    10,162
    Likes:
    340
    Location:
    Brisbane Australia
    Link button isn't working.

    Mike.
     
  11. Mikebits

    Mikebits Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    6,217
    Likes:
    175
    Location:
    San Diego, Ca
    All the widget buttons are not displayed for me. Zowie, nothing works.
     
  12. DerStrom8

    DerStrom8 Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    5,515
    Likes:
    507
    Location:
    Vermont (GMT-5:00)
    Yeah, I'm still having the same problem as atferrari and Mikebits. There are no special options for the replies in "Quick Reply", and it keeps getting stuck when I try to "Reply With Quote".
     
  13. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,060
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU
    The issue with the missing widget/toolbar not showing should be fixed as well as 'Reply with Quote'.

    - Link button: I cannot duplicate this, what browser are you using?
    - Auto Save: This literally auto saves your post in case you leave the page or your browser crashes.
    - Speed Issues: Please do reply any issues regarding speed. To help debug, please let me know what the action is (ie loading a particular page, creating new posts, etc), what browser, and your computer specs.

    Regards,
    EM
     
  14. DerStrom8

    DerStrom8 Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    5,515
    Likes:
    507
    Location:
    Vermont (GMT-5:00)
    I'm using Chrome, and nothing seems to have changed. Perhaps I should try another browser....
     
  15. ericgibbs

    ericgibbs Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    21,242
    Likes:
    645
    Location:
    Ex Yorks' Hants UK
    ONLINE
    Using Firefox and XP Pro, all the functions appear to be working OK.;)
     
  16. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,060
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU
    See the screenshot, this is what the editor should look like for everyone. Unless you have specifically changed it within your account settings (My Account > General Settings > Message Editor Interface)

    Capture.JPG

    If you're not seeing that then try to do a full refresh by pressing Ctrl-F5 repeatedly.
     
  17. 4pyros

    4pyros Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    4,368
    Likes:
    282
    Location:
    Pennsylvania, USA
    Mine is good now. Running IE on XP.
     
    Last edited: Jan 7, 2012
  18. ericgibbs

    ericgibbs Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    21,242
    Likes:
    645
    Location:
    Ex Yorks' Hants UK
    ONLINE

    This what I see.
    E
     

    Attached Files:

  19. DerStrom8

    DerStrom8 Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    5,515
    Likes:
    507
    Location:
    Vermont (GMT-5:00)
    There, hitting Ctrl+F5 a couple times finally worked. Thanks EM!
     
  20. alec_t

    alec_t Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Messages:
    9,326
    Likes:
    1,231
    Location:
    Cardiff, Wales
    Number of posts counted per poster doesn't seem to update.
     
  21. DerStrom8

    DerStrom8 Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    5,515
    Likes:
    507
    Location:
    Vermont (GMT-5:00)
    Seems to be working for me, alec_t....
     
    Last edited: Jan 7, 2012

Share This Page