Welcome to our site!

Electro Tech is an online community (with over 170,000 members) who enjoy talking about and building electronic circuits, projects and gadgets. To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

  • Welcome to our site! Electro Tech is an online community (with over 170,000 members) who enjoy talking about and building electronic circuits, projects and gadgets. To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Question about ISIS simulation

Status
Not open for further replies.

tiro_machinator

New Member
Good day, all.

This is my first post here, so i'm sorry if this is not the correct area of the forum for this kind of thing. I ran a search on the problem, but nothing like it turned up.

It may be sort of a newbie problem (I am a newbie programmer/designer after all), but I'm having problems running a simulation in Proteus ISIS with MSP430F2011. My .hex was made with JFE and MSPGCC toolchain. Using the MSP430F2419, it runs just fine.

I'm attaching the screenshot of the simulation error log:
View attachment 65669

And the code I used:

//MSP430F2013

#include <msp430x20x3.h>
#include "delay.h"

void config();

int main()
{
config();
while(1)
{
P1OUT = 0x00;
delayms(10);
P1OUT = 0x01;
delayms(10);

}
return 0;
}

void config()
{
//WDT
WDTCTL = WDTPW + WDTHOLD;

//Clocks
DCOCTL = 0x00;
BCSCTL1 = 0x8f;
BCSCTL2 = 0x88;
BCSCTL3 = 0x84;

//Ports
P1SEL = 0;
P1DIR = 0xff;
}

Can anyone help? Again, sorry if this is not the appropriate forum part.
Thanks in advance!
 

tiro_machinator

New Member
Nevermind, I figured it out.

It was a problem in the delay.h library. It was set for the MSP430F2419.
A few modifications on it solved the problem :)

Thank you
 

DerStrom8

Super Moderator
Wow, that was easy.... ;)

Glad you got it working!
 
Status
Not open for further replies.

EE World Online Articles

Loading
Top