Continue to Site

Welcome to our site!

Electro Tech is an online community (with over 170,000 members) who enjoy talking about and building electronic circuits, projects and gadgets. To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

  • Welcome to our site! Electro Tech is an online community (with over 170,000 members) who enjoy talking about and building electronic circuits, projects and gadgets. To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Cold Start Valve Rs Turbo Loom

Xrpaul

New Member
Hi all i recently done my first engine conversion ( mk4 escort xr3i cab mfi k jetronic to ke jetronic rs turbo ) and i am now onto the loom , its 90% wired up but when i hook the battery up my cold start valve ( csv - 5th injector ) clicks like mad , i dont even have the ignition on. Any ideas? Thanks.
 
ECU issues? wrong loom? What is the history of this ?
You upgraded Turbo + Loom. Which kit? Any issues installing?
 
Last edited:
Use a multimeter to check if the CSV is receiving constant power. With the battery connected but ignition off, there should be no voltage at the CSV connector.
Thanks that's a good start , I have 12v running to it. I think I have wired the starter motor wrong way , battery constant live to starter then comes back out and goes to a solder that's connected to my csv. Il try it tomorrow Thanks again for the help
 

Attachments

  • IMG_20240530_174016359.jpg
    IMG_20240530_174016359.jpg
    2.7 MB · Views: 24

Latest threads

Back
Top