1. Welcome to our site! Electro Tech is an online community (with over 170,000 members) who enjoy talking about and building electronic circuits, projects and gadgets. To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.
    Dismiss Notice

Adding A/Ds to 12F683 in Oshonsoft

Discussion in 'Oshonsoft' started by camerart, Jan 29, 2014.

  1. ericgibbs

    ericgibbs Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    21,180
    Likes:
    644
    Location:
    Ex Yorks' Hants UK
    hi camerart,
    I used the Post Office option to affix stamps equal to the value of £1.09 to the card they sent me and post it, I did it that way because I have not been too well over the past few days and have stayed in doors.

    When and if they ever arrive I will hold them for you pending any changes.

    Regards
    Eric
     
  2. camerart

    camerart Active Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    1,315
    Likes:
    11
    Location:
    Dorset UK.
    Morning Eric,

    Sorry to hear that your not well. I hope your soon back to normal.

    I will soon need to order electronics, and it probably cheaper for me to add extra 12F683s to the order if I need more, than for you to send them back, so you are welcome to use them if you like.

    Cheers, Camerart.
     
  3. ericgibbs

    ericgibbs Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    21,180
    Likes:
    644
    Location:
    Ex Yorks' Hants UK
    hi,
    Finally got your 2 12F683,s.
    Placed both of them in the test jig, the LED on Pin #2 flashes when the LED on pin #5 lights!!

    You must have damaged them is some way.? Do you want me to return them or bin them.?

    Eric
     
  4. dave

    Dave New Member

    Joined:
    Jan 12, 1997
    Messages:
    -
    Likes:
    0


     
  5. camerart

    camerart Active Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    1,315
    Likes:
    11
    Location:
    Dorset UK.

    Hi Eric,

    I presume you programmed them? If not try erase then re-program. (Code from #80) I'm fairly sure that at least one was fresh, so this paragraph is not relevant.

    Have you got any ideas on what I might have done to damage them?

    Bin them!

    Cheers, Camerart.
     
  6. ericgibbs

    ericgibbs Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    21,180
    Likes:
    644
    Location:
    Ex Yorks' Hants UK
    hi,
    Yes I did reprogram the PIC's with a known working test program.
    Cannot say what the damage may be.?

    I could send you two of mine as replacements, if you recall I bought 6 off, which I have no immediate use for.?

    Eric
     
  7. camerart

    camerart Active Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    1,315
    Likes:
    11
    Location:
    Dorset UK.
    Hi Eric,

    Thanks for the generous offer, but they are better off there. I think you've spent enough all ready on these little tinkers, so keep them for later.

    Cheers, Camerart.
     

Share This Page