1. Welcome to our site! Electro Tech is an online community (with over 170,000 members) who enjoy talking about and building electronic circuits, projects and gadgets. To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.
    Dismiss Notice

Latex code results in error

Discussion in 'Site Issues & Feedback' started by KeepItSimpleStupid, Mar 9, 2012.

  1. KeepItSimpleStupid

    KeepItSimpleStupid Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    9,970
    Likes:
    1,099
    ONLINE
    \frac{x^{2}+2x+1}{x^{2}+2x+1}



    It should result in (X^2+2x+1)/(X^2+2x+1)
     
    Last edited by a moderator: Sep 14, 2013
  2. MrAl

    MrAl Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    11,049
    Likes:
    961
    Location:
    NJ
    Testing...




    Hi,

    As shown above it seems to happen with any code between the tags.
    The above was the simple "x^2" between tags.
     
    Last edited by a moderator: Mar 12, 2012
  3. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,059
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU


    testing
     
    Last edited: Mar 25, 2012
  4. dave

    Dave New Member

    Joined:
    Jan 12, 1997
    Messages:
    -
    Likes:
    0


     
  5. jpanhalt

    jpanhalt Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    6,070
    Likes:
    524
    Location:
    Cleveland, OH, USA
    ONLINE

    I also saw the latex error with a very simple expression created with the Latex Editor (http://www.electro-tech-online.com/threads/latex-editor.125297/).

    I would like to ask that the aforementioned editor be made a sticky.

    John
     
  6. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,059
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU
    Last edited: Mar 12, 2012
  7. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,059
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU
    This issue is now resolved!! Was a bug in the operating systme (not my fault!!) :)

    Now I can get back to improving the latex editor!
     
    • Like Like x 1
  8. KeepItSimpleStupid

    KeepItSimpleStupid Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    9,970
    Likes:
    1,099
    ONLINE
    The problem is back!!!

    x^{2}+10

     
    Last edited by a moderator: Mar 25, 2012
  9. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,059
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU
    fixed again...

    Got to find where to turn off the auto updates to prevent this from happening again...

    EDIT: turned off auto updates so this wont happen again!
     
    Last edited: Mar 25, 2012
    • Like Like x 1
  10. KeepItSimpleStupid

    KeepItSimpleStupid Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    9,970
    Likes:
    1,099
    ONLINE
    Last edited: Mar 25, 2012
  11. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,059
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU
    No, its just the way the system works. The Latex image only generates when you make the post or edit it. So it can be fixed by editing the post and saving it :)
     

Share This Page