1. Welcome to our site! Electro Tech is an online community (with over 170,000 members) who enjoy talking about and building electronic circuits, projects and gadgets. To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.
    Dismiss Notice

Can't seem to respond to "Adverts" thread

Discussion in 'Site Issues & Feedback' started by DerStrom8, Jun 28, 2014.

  1. DerStrom8

    DerStrom8 Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    5,515
    Likes:
    507
    Location:
    Vermont (GMT-5:00)
    Hello,

    I'm mainly posting this thread as a test. I am able to comment on other threads, but I cannot seem to reply to Ian's "Adverts" thread.

    Regards,
    Matt
     
  2. tvtech

    tvtech Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    3,167
    Likes:
    348
    Location:
    South Africa
    Hi Matt

    Neither can I....strange??

    Regards,
    tvtech
     
  3. Ian Rogers

    Ian Rogers Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    9,310
    Likes:
    914
    Location:
    Rochdale UK
    ONLINE
    I think we are experiencing a wobble... Certain things are going haywire..
     
  4. dave

    Dave New Member

    Joined:
    Jan 12, 1997
    Messages:
    -
    Likes:
    0


     
  5. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,059
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU

    Are you guys using an ad blocker? Try disabling it for the domain and then try to post.
     
  6. DerStrom8

    DerStrom8 Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    5,515
    Likes:
    507
    Location:
    Vermont (GMT-5:00)
    I did have adblock installed and when I disabled it I was able to post. However, I still have trouble with pages not loading when I click buttons. For example, I just tried viewing a member's profile by clicking their name in a thread, and the animated "processing" image appeared in the upper right-hand corner, but nothing happened.

    Also, I have noticed the site is running significantly slower than usual, and it's rather annoying. Any idea if this will be fixed any time soon?

    Thanks,
    Matt
     
  7. kubeek

    kubeek Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    1,510
    Likes:
    189
    Location:
    Prague, Czechia (not Chechnya)
    I guess EM had to do what he had to do, but all in all this seems like a very bad idea.
    If I cannot post while using adblock, then I guess I won´t be posting at all. It´s been a nice time here.
     
  8. ericgibbs

    ericgibbs Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    21,240
    Likes:
    645
    Location:
    Ex Yorks' Hants UK
    ONLINE
    Test post with Ad Block Pro running.
     
  9. DerStrom8

    DerStrom8 Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    5,515
    Likes:
    507
    Location:
    Vermont (GMT-5:00)
    I was only unable to post on certain threads, and sometimes clicking a link (or username) would just freeze the browser. I'm not sure if it was caused by ABP or not.
     
  10. tvtech

    tvtech Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    3,167
    Likes:
    348
    Location:
    South Africa
    ABP is showing no Ad's...but the site is still sloooow.
     
  11. KeepItSimpleStupid

    KeepItSimpleStupid Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    9,970
    Likes:
    1,099
    I had the same issues. Firefox, Linux. I refreshed the page to make the buttons work.
     
  12. atferrari

    atferrari Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    2,816
    Likes:
    121
    Location:
    Buenos Aires - Argentina
    With Add Block disabled, I get a long banner atop and popups on the free space lifte at the right. Add Block enabled again.
     

Share This Page