1. Welcome to our site! Electro Tech is an online community (with over 170,000 members) who enjoy talking about and building electronic circuits, projects and gadgets. To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.
    Dismiss Notice

Something weird II ( revisited )

Discussion in 'Site Issues & Feedback' started by Ian Rogers, Dec 31, 2013.

  1. Ian Rogers

    Ian Rogers Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    9,163
    Likes:
    909
    Location:
    Rochdale UK
    ONLINE
    It was spot on a moment ago.... It's only on some posts now...
     
  2. alec_t

    alec_t Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Messages:
    9,254
    Likes:
    1,218
    Location:
    Cardiff, Wales
    Still pretty flakey here. Windows corrupted, buttons displaced etc. Looks like the HTML isn't being interpreted fully/correctly?
     
  3. audioguru

    audioguru Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Messages:
    32,444
    Likes:
    936
    Location:
    Canada, of course!
    I use Internet Explorer 11 and it takes A FEW MINUTES for ETO to load. Last year it loaded immediately. Other websites load immediately with my new browser.
    To see schematics I had to use the Compatibility function in my browser. Now my reply before it is posted has tiny text.

    EDIT: This time ETO opened in a couple of seconds.
     
  4. dave

    Dave New Member

    Joined:
    Jan 12, 1997
    Messages:
    -
    Likes:
    0


     
  5. 4pyros

    4pyros Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    4,368
    Likes:
    282
    Location:
    Pennsylvania, USA

    The drop down menu's at the top of the page as you are reading a post are all scrunched up left to right and I can no longer see the Alert box sometimes.
     
  6. audioguru

    audioguru Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Messages:
    32,444
    Likes:
    936
    Location:
    Canada, of course!
    When I logged on just now it said, "Electro-tech Online is not responding" for a few seconds then it opened and was fine.
     
    • Like Like x 1
  7. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU
    Sounds like the amount of scripts and dynamic stuff slows your browser down but loads in the end :)
     
  8. jpanhalt

    jpanhalt Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    5,896
    Likes:
    502
    Location:
    Cleveland, OH, USA
    ONLINE
    Now my header is messed up when I first go to the site. It must be a fungus.

    John
     
  9. audioguru

    audioguru Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Messages:
    32,444
    Likes:
    936
    Location:
    Canada, of course!
    My pc is a 2.92GHz Pentium 4 about (gasp!) 9 years old. It will be replaced soon.
     
  10. ElectroMaster

    ElectroMaster Administrator

    Joined:
    Jul 5, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes:
    127
    Location:
    Broadbeach, AU
    It's served you very well then AG :)

    I also am noticing some inconsistencies, and i'll keep on working to resolve it.. something to do with switching over the cache.. I had to update the DNS to point to the google servers and for some reason im still getting the old caching pages served from cloudflare - for some reason i am yet to work out :(
     
  11. Ian Rogers

    Ian Rogers Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    9,163
    Likes:
    909
    Location:
    Rochdale UK
    ONLINE
    I'm on IE until it's better... I don't mind IE so much, but I'll be happier when chrome works again...
     
  12. 4pyros

    4pyros Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    4,368
    Likes:
    282
    Location:
    Pennsylvania, USA
    On some post's not this one, all the stuff on the top right crams over to the left. Name, inbox and Alerts end up in short box's in the middle.
     
  13. kubeek

    kubeek Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    1,487
    Likes:
    186
    Location:
    Prague, Czechia (not Chechnya)
    Situation the same with me, weird positon of reply box with no borders, menu and alerts squished to the left, and bold for new posts in threads doesn´t work at all.
     
  14. jpanhalt

    jpanhalt Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    5,896
    Likes:
    502
    Location:
    Cleveland, OH, USA
    ONLINE
    My screens, which were OK until yesterday afternoon, are still scrunched up with all the drop downs on the left:
    upload_2014-1-2_7-7-30.png

    I also edited my avatar and that edit screen/dialog was messed up, but usable if you remembered where things were supposed to be.

    John
     
  15. kubeek

    kubeek Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    1,487
    Likes:
    186
    Location:
    Prague, Czechia (not Chechnya)
    And do you see the newly updated threads since last visit in bold as usual, or am I the only one with this problem?
     
  16. Nigel Goodwin

    Nigel Goodwin Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Messages:
    39,218
    Likes:
    640
    Location:
    Derbyshire, UK
    Sometimes the main screen is in bold correctly, but not the individual forums, and other times it's the other way round.

    Certainly the recent changes have pretty well trashed the place :p

    The forum also never stops downloading now, with a spinning green circle permanently in the header - so I have to remember to press the stop button (as I've got a monthly data restriction).
     
  17. ericgibbs

    ericgibbs Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    21,185
    Likes:
    644
    Location:
    Ex Yorks' Hants UK
    hi Nigel,
    I don't have that problem, using FF and XP
    Is the 'double screen' web activity light on the bottom right of the Task bar flickering?
    E
     
  18. jpanhalt

    jpanhalt Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    5,896
    Likes:
    502
    Location:
    Cleveland, OH, USA
    ONLINE
    Another little problem that may be related? Just discovered that notices for subscribed threads in which I have posted happen normally. But notices from another thread to which I subscribed without posting in it are not happening.

    John
     
  19. Nigel Goodwin

    Nigel Goodwin Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Messages:
    39,218
    Likes:
    640
    Location:
    Derbyshire, UK
    I'm using FF and Win8 at home, and FF and Win7 at work - same in both cases.

    Just tried with IE (under Win7) and that doesn't do it, but still has the incorrect 'new posts' highlighting and scrambled screens.

    I don't have the onscreen activity lights, but the lights on the router flicker until I press 'stop' on FF.
     
  20. ericgibbs

    ericgibbs Well-Known Member Most Helpful Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    21,185
    Likes:
    644
    Location:
    Ex Yorks' Hants UK
    hi Nigel,
    Have you tried on FF, using the Menu > Help/Troubleshooting Information.?

    My FF was giving me problems the other day, very slow etc... after FF did a clean out of 50Meg of rubbish, my PC gets online and runs much faster.

    Some windows/pages on ETO are still fragmented, that why I am using 'Quote' [ and deleting your text] so that I can post here.

    Eric
     
  21. Nigel Goodwin

    Nigel Goodwin Super Moderator Most Helpful Member

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Messages:
    39,218
    Likes:
    640
    Location:
    Derbyshire, UK
    No, as it's perfectly fine on every other site, and this behaviour only started with the changes here.

    It's always nice and fast here, and at home - it's just the changes that have caused problems.
     

Share This Page